Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Μετά μου λες εικόνες χρεοκοπίας και...

Καλησπέρα!Λίγο πριν την εκπνοή του 2012 και εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο με υγεία και περισσότερη αισιοδοξία.

 Πάντως βρε παιδιά κάτι τέτοιες μέρες,δηλαδή παραμονές εορτών, με πιάνει τρέλα,κυρίως με αυτά που κάνουμε μέσα στα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα γενικότερα. Φυσικά σε όλο αυτό συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου!
 Μια που είναι και αρκετά επίκαιρο ας το θέσω με όρους επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας μας.Μην απορείτε τι θα γίνει και τι συνθήκες θα επικρατήσουν την επομένη της χρεοκοπίας, κάντε μια βόλτα σε ένα σούπερ μάρκετ παραμονή πρωτοχρονιάς και θα έχετε την απολύτως προσομοιωμένη εικόνα!Τρέχουμε σαν παλαβοί αγοράζοντας ότι μας έρθει στο μυαλό,ακόμη και πράγματα που ποτέ δεν έχουμε ξαναφάει αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να έχουμε στο τραπέζι των Χριστουγέννων, της παραμονής,της πρωτοχρονιάς  και δεν ξέρω και γω που αλλού!Ψωνίζουμε με την αίσθηση ότι τα μαγαζιά δεν θα ξανανοίξουν ή αν ανοίξουν δεν θα έχουν πια τρόφιμα.Γεμίζουμε τα καρότσια ως επάνω(πολλοί γεμίζουν και 2 καρότσια) τα οποία με δυσκολία σέρνουμε ως το ταμείο,αφού από το βάρος δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε και το μισό περιεχόμενο από αυτά καταλήγει στα σκουπίδια! Γιατί όπως είναι φυσικό μετά τα γιορτινά τραπέζια μπουχτίζουμε τόσο κρέας και τόσο φαγητό που η κατάληξη όσων περισσεύουν είναι οι κάδοι.
 Μ΄αρέσει που μιλάμε για κρίση και αυτές τις μέρες τα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα μοιάζουν να ανήκουν σε άλλη χώρα,όχι στην Ελλάδα της κρίσης.

 Ελπίζω η νέα χρονιά να με βρει λίγο πιο συνετή!Το ίδιο εύχομαι σε όλους!

Με αγάπη Χρυσαυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου